Tapahtumat

Turvallisuusseminaari 2017: Turvallisuusalan mahdollisuudet tulevaisuudessa.

Tervetuloa perinteiseen turvallisuusseminaariin 2017! Tällä kertaa seminaari järjestetään maissa - Eteran tiloissa Pasilassa. Aiheena on turvallisuusalan mahdollisuudet tulevaisuudessa. Tule kuuntelemaan huippuluennoitsijoita!

Uudet uhat ja riskit sekä palvelun haasteet - Turvallisuusseminaari 2015

Kiitokset turvallisuusseminaariin osallistuneille! Tämän vuoden aiheena olivat uudet uhat ja riskit sekä palvelun haasteet. Luennoitsijat olivat alansa huippuja, joilla on jopa kymmenien vuosien kokemus takanaan.

Turvallisuusmuseon Kannatusyhdistys mukana Jyväskylän Turvallisuusmessuilla 2014

Jyväskylän Turvallisuusmessut 2014 on palo-, pelastus- ja turvallisuus- sekä työturvallisuusalan laaja-alaisin ammattitapahtuma Suomessa vuonna 2014. Turvallisuusmuseon Kannatusyhdistyksen löytää messuilta osastolta numero C2-201.

Yrityksen sisäinen turvallisuus - Turvallisuusseminaari

Turvallisuusmuseo järjesti Turvallisuusseminaarin, jossa alan asiantuntijat ja ammattilaiset kohtasivat! Meillä on ilo kertoa, että seminaarissa oli luennoimassa taas alansa huippuosaajat. Kiitokset kaikille osallistujille ja luennoitsijoille!

Turvallisuusmuseon Kannatusyhdistys mukana FinnSec 2013 Messuilla

Turvallisuusmuseo osallistui FinnSec 2013 messuille Helsingin Messukeskukseen 13.-15.11.2013. Samoihin aikoihin virtuaalinen turvallisuusmuseo aukaisi ovensa osoitteessa: www.turvallisuusmuseo.fi/virtuaalimuseo.