SIVUSTO

AJANKOHTAISTA:

Turvallisuusseminaari 2020 4.-6.3.2020

Kiitokset seminaariin osallistuneille! Osallistujat voivat ladata esitymateriaalit täältä.

Vuokraa 360° kuvausasema

 TURVALLISUUSMUSEO KANNATUSYHDISTYS ry vuokraa ainutlaatuista kuvausasemaa tuotteiden kuvaukseen. Klikkaa kuvasta lisätietoja:

kuvausasema_thump.png

Tervetuloa Turvallisuusmuseoon!

Mikä me olemme?

Turvallisuusmuseo kerää ja dokumentoi laitteita, laitteistoja, dokumentteja, tapahtumia, kirjallisuutta ja paljon muuta turvallisuusalan historiaan liittyen. Turvallisuusmuseon toiminnasta vastaa Turvallisuusmuseo Kannatusyhdistys ry, joka on perustettu marraskuussa 2010. Yhdistyksen säännöt: YhdistyksenSaannot.pdf

 

Mitä me teemme?

Keräämme turvallisuusalan historian talteen. Tarkoituksenamme on avata Suomen ensimmäinen virtuaalinen museo, jossa on näytillä turvallisuusmuseon keräämä ja dokumentoima aineisto. Tämän lisäksi järjestämme alan tapahtumia ja seminaareja.

 

Miten sen teemme?

Etsimme turvallisuusalalla käytettyjä laitteita ja dokumentteja sekä niihin liittyviä tarinoita. Kuvaamme laitteet, dokumentoimme käyttötarkoituksen ja laitteen tarinan. Käytössämme on kuvausasema, jonka avulla saamme laitteista 360° kuvakulman. Skannaamme dokumentit, esitteet ja valokuvat. Yhdistämme laitteet ja dokumentit keskenään. 

Milloin?

Tiukkaa deadlinea meillä ei ole, teemme tätä työtä harrastuspohjalta. Laitteistoiden keräys ja dokumentointi on aloitettu ja on meneillään koko ajan. Kuvausasema on toiminnassa ja virtuaalisen museon raakaversio on tehty. Seuraavaksi on tarkoituksena saada laitteistot ja dokumentit dokumentoitua ja esille virtuaaliseen museoon.

Lisätietoa turvallisuusmuseon toiminnasta: turvallisuusmuseo.pdf